20.000e bezoeker voor Klanken van Oorsprong begroet in De Agnietenhof in Tiel !

 

Op zondag 14 oktober verwelkomde de Nederlandse documentaire “Klanken van Oorsprong” haar 20.000e bezoeker. De film trok eerder binnen een maand na de release 10.000 bioscoopbezoekers en ontving de prestigieuze Kristallen Filmprijs van het Nederlands Film Festival.

Aan de 20.000e bezoeker, die de film kwam bekijken in filmtheater Agnietenhof Tiel, werd een grote bos bloemen overhandigd door regisseur Hetty Naaijkens Retel Helmrich. Daarnaast kreeg de gelukkige dame dvd’s van de twee eerdere documentaires van Hetty Naaijkens-Retel Helmrich, Buitenkampers en Contractpensions. Klanken van Oorsprong is nog steeds te zien in diverse filmtheaters in heel Nederland en is inmiddels ook “on demand” te bekijken via Picl.

Op zondag 14 oktober verwelkomde Hetty Naaijkens-Retel Helmrich de 20.000e bezoeker in Theater De Agnietenhof in Tiel! Mevrouw Grace Bruininga-Hertel, die de film met haar dochter kwam bekijken, kreeg een grote bos bloemen overhandigd en ook kreeg zij dvd’s van de twee eerdere documentaires van Hetty Naaijkens, Buitenkampers en Contractpensions. Klanken van Oorsprong is nog steeds te zien in diverse filmtheaters in heel Nederland en is inmiddels ook “on demand” te bekijken via Picl via de websites van de filmhuizen.

zie www.klankenvanoorsprong.nl voor verdere data en speeltijden

foto: Ilona van Genderen Stort