Bestel hier de DVD Klanken van Oorsprong (en meer!)

“Een goeie balans tussen ‘de lach en de traan’, veel informatie, maar op een ontspannen manier verfilmd en gemonteerd en nergens saai of traag. En mijn gitaar klonk prachtig 🙂
Ik vond het in het geheel een eer eraan meegewerkt te hebben.”
– Boudewijn de Groot.

Via deze pagina kunt u de DVD Klanken van Oorsprong (met extra scenes!) bestellen en betalen met iDEAL of PayPal. Naast Klanken van Oorsprong – Poekoel Teroes!  zijn andere onder andere Buitenkampers – Boekan main-boekan main! en Contractpensions – Djangan Loepah! te koop. Hiermee haalt u het complete drieluik in huis. Maar let op: het aantal exemplaren van Buitenkampers en Contractpensions zijn slechts beperkt beschikbaar dus wees er snel bij als u alle drie de films in uw bezit wilt hebben! Dit geldt ook voor de films Stand van de Zon (niet meer leverbaar), Stand van de Maan en Stand van de Sterren. Na betaling en ontvangst van de DVD’s is ruilen of retourneren helaas niet mogelijk.

Engelse ondertiteling: In het menu kan er bij zowel Contractpensions, Buitenkampers als Klanken van Oorsprong voor Engelse ondertitels worden gekozen.

English subtitles: In the menu of Contractpensions, Buitenkampers and Sounds of Origin you can choose the English subtitles.

Woont u NIET in Nederland OF kunt u niet met iDEAL of PayPal betalen? Mail DAN uw bestelling naar bestellingen@klankenvanoorsprong.nl en wij nemen contact met u op voor de betaling en verzending. Alle mensen die in Nederland wonen kunnen hun bestelling plaatsen via onderstaand formulier.

Iedere 50e besteller van Klanken van Oorsprong ontvangt een
gesigneerde DVD met een persoonlijke boodschap van Hetty Naaijkens-Retel Helmrich.